§

Cavalor Strucomix Sensitive

 

Strucomix Sensitive on suunniteltu erityisesti herkille hevosille. Monet hevoset ovat alttiita ongelmille, jotka johtuvat epätasapainoisesta ruokinnasta ja huonosta ruoansulatuksesta. Nämä voivat yhdessä aiheuttaa mm. jatkuvia iho-ongelmia, kuten hännän ja harjan kutinaa, diabetesta ja liikalihavuutta. Samanaikaisesti ongelmia voi olla aineenvaihdunnassa, jolloin vaivana ovat esim. ravitsemukseen liittyvä kaviokuume, metabolinen oireyhtymä, Cushingin tauti ja lihasten toimintahäiriöt mm. myopatia tai lannehalvaus.

Strucomix Sensitive sisältää hyödyllisiä yrttejä, mm. nokkosta, inkivääriä ja tuoksuorvokkia. Nämä yrtit parantavat hevosen aineenvaihduntaa poistaen epäpuhtaudet elimistöstä nopeammin. Toisin sanoen, ne puhdistavat ja tasapainottavat kehoa. Tällä puhdistusprosessilla on parantava vaikutus ihoon ja samalla se optimoi ruoansulatusta.

Strucomix Sensitive sisältää vähän proteiineja, mikä vähentää maksan rasitusta, ylimääräisen lämmön menetystä ja hikoilua. On osoitettu, että antamalla rehua, joka sisältää paljon tärkkelystä voi johtaa herkillä hevosilla ruoansulatuskanavan häiriöihin paksusuolessa. Vähäinen määrä sokeria ja tärkkelystä ehkäisee diabeteksen syntyä. Se auttaa myös liikalihavia hevosia palaamaan normaalipainoon. Alhainen sokeripitoisuus helpottaa usein myös kaviokuumeen syntyä ja oireita.

Strucomix Sensitive sisältää runsaasti raakakuitua ja rasvaa. Tämä yhdistelmä varmistaa, että hevonen saa energiansa hitaasti ja turvallisesti ilman ruokamäärän ylikuormituksen tuomia ongelmia. Strucomix Sensitive toimii parhaiten matalasokerisen heinän kanssa.